top of page

FAQ

Får du ikke svar på det du er ute etter, tar du kontakt med oss direkte. Klikk på "kontakt oss" for kontaktinformasjon.

 • Har dere kommunal avtale og kan jeg bruke frikort hos dere?
  Våre manuellterapeuter har begge kommunal avtale og du vil derfor kun betale egenandeler eller bruke frikort. Frikort for helsetjenester får du når du har betalt over et visst beløp i egenandeler. Trenger du å vise frikortet, finner du det digitalt på Helsenorge. Med frikort slipper du å betale egenandeler for resten av kalenderåret. Egenandelstak for frikort 2023: 3040,-
 • Booking og avbestilling av timer?
  For å booke timer klikker du på "bestill time", denne knappen finner du øverst på siden og vil videresende deg til vår online booking. Ønsker du time hos terapeut med kommunal avtale, men du finner ingen timer tilgjengelig i online booking. Ta kontakt direkte med klinikken. Avbestilling: Avtalte timer som ikke benyttes/endres for sent, må betales i sin helhet (pasientdel og trygdens andel) dersom timen ikke er avbestilt senest et døgn (24t) før. Om en blir forsinket pga bilkø, blir forkjølet osv . gjelder fremdeles samme reglement.
 • Hvordan finner jeg dere?
  Vi holder til i Håkon tveters vei 8, samme inngang som skøyenåsen legesenter. Døren til våre kontorer finner du i venterommet. Vi er her stort sett mellom 0800 - 1600.
 • Hva er en FAQ-seksjon?
  En FAQ-seksjon kan brukes til å raskt svare på vanlige spørsmål om bedriften din som "Hvor frakter dere til?", "Hva er åpningstidene deres?" eller "Hvordan kan jeg bestille en tjeneste?". FAQ-seksjonen er en flott måte å hjelpe folk på å navigere på nettstedet ditt og kan til og med bidra til å forbedre nettstedets SEO.
bottom of page